Våre miljømål

ABC for bileiere

Når du kjøper en Toyota så har du all mulig grunn til å føle deg trygg. Med Toyotas kvalitet og driftsikkerhet, med vår originalservice, Toyota Eurocare, vår finansierings- og fleksible ordninger er det meste på plass for at du skal ha et bekymringsfritt bilhold. Her har vi laget en liten liste til deg som kunde slik at du skal få mest mulig ut av ditt bilhold.

Benytt deg av våre gunstige avtaler

Toyota Financial services gir deg muligheten til enkelt å finansiere og forsikre din bil, uansett om den er ny eller brukt. Vårt mål er å tilby den aller beste løsningen, slik at du blir fornøyd med ditt bilhold.

Bruk alltid Toyota originalservice

Bruker du et verksted som ikke er et Toyota-verksted, kan ikke vi lenger garantere for kvaliteten på din Toyota. Benytter du et av våre verksteder får du dessuten 12 måneders gratis veihjelp fra Toyota Eurocare.

Står du fast kommer vi og henter deg

Med Toyota Eurocare har du tilgang på veihjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året i hele 40 europeiske land. Vårt team står klare til å hjelpe deg, uansett årsak eller problem.

 

Alle har forskjellige behov når det kommer till bil. Toyota har det bredeste utvalget av Hybridmodeller på markedet, så alt fra store familier til urbane eventyrere kan finne en modell som passer for seg.